Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3376   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/11/2017 - 11:16

Καλοριζικο και σε σενα φιλε μου να το χερεσαι οπως επιθυμεις διαμαντη το ασπρο λευκο πραγματικα. Δηλ εχεις παραγγιλει και το μαυρο και θα το δωσεις το μαυρο να φυγει ; Αν ειμουν στην θεση σου θα τα κρατουσα και τα δυο γιατι δεν τα βρησκεις σημερον ημερα ειναι συλλεκτικο μοντελο αυτο για τα 10χρονα της Apple μην κακο φτου φτου να σου παθει τιποτα να χεις εναλλακτηκο κομματι.

Είναι πολλά τα λεφτά να έχεις δεύτερο τηλέφωνο για back up κι έτσι το έχω βάλει αγγελία στο section του forum και φυσικά ποιο φτηνά από ότι το αγόρασα χωρίς να εκμεταλλευτώ την γενική έλλειψη που υπάρχει .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3377   xpep07

xpep07

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/11/2017 - 12:55

Καλημέρα
Άλλη μια βόλτα αναζήτησης άκαρπη 😡
Σε Voda , Γερμανό και wind παλαιου φαληρου
Γερμανός και wind δεν είχαν τίποτα
Vodafone από ότι κατάλαβα έχει κάποια σήμερα κρατημένα
Για πελάτες
Νομίζω πια καθαρά ότι είναι θέμα ρευστότητας στο Ελλαδιστάν και όχι shortage της Apple

#3378   ntzioan

ntzioan

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 25/11/2017 - 13:10

Πηγα εχτες και ρωτησα καθε μαγαζι (μικρης και μεγαλης αλυσιδας) που υπαρχει εδω που μενω για 3η φορα.
Ολοι μου λεγανε αρχες Γεναρη! Μετα απο την ξενερα που εφαγα αποφασισα να το παρω απο το phonegallerystore.gr.

Απο αυτα που ειδα σε αυτο το θρεντ το πηρανε και αλλα 2 παιδια απο εκει και ολα ειναι ενταξει. Ειπα να το ρισκαρω και εγω και σημερα εδωσα παραγγελια για το 256 SG.

Μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε πως το εχουνε σε αποθεμα εδω και 2 βδομαδες και πως θα το εχω Τριτη-Τεταρτη στα χερια μου.

Η μονη χαζομαρα ειναι οτι ειναι με τον αγγλικο ανταπτορα (τον οποιο ομως παραξενα αναγραφουνε ως EU Adapter) οπως μου ειπε, και το θεμα της εγγυησης.

Επειδη ειναι σκρουτζομαγαζο και εχω επιφυλαξεις, ισως αφησω το κινητο στην κουριερ μεχρι την Παρασκευη ετσι ωστε εαν καποιο απο τα 10 μαγαζια που το εχω παραγγειλει (φυσικα καταστηματα αλλα και online) φερουνε καποιο, να το τσιμπησω απο εκει για να εχω διπλα το κεφαλι μου ησυχο.

Τι προτεινετε εσεις?

Ποιες λετε ειναι οι πιθανοτητες να βγαλει προβλημα μια τετοια συσκευη μετα τον πρωτο χρονο και εγω να πρεπει να τρεχω με νομοθεσιες στα χερια να αναγκαζω το σκρουτζομαγαζο να τηρησει την εγγυηση? (οπως πρεπει να κανεις και στα Public, γιατι ολοι τους αναγνωριζουν 1 μονο χρονο εγγυηση και οχι 2, αντι να αναφερουν 1 χρονο Apple + 1 χρονο μαγαζι)

Πρασινες γραμμες και τετοια πραγματα (μακρια απο μας φτου φτου) ειναι εργοστασιακα σφαλματα και φανερωνονται μεσα σε 1 μηνα χρησης το πολυ πιστευω...

Ακουω γνωμες! Περιμενω να με καθυσηχασετε, διοτι εχω μεινει με ενα 4S και δεν αντεχω αλλο!

Καλοριζικο σε οσους το πηρανε!

Τελευταία επεξεργασία από: ntzioan, 25/11/2017 - 13:18

#3379   vbm

vbm

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 25/11/2017 - 13:34

Χωρίς να έχω κάνει κράτηση/παραγγελία σε καμία αλυσίδα, λόγω του 20% με eurobank χθες μου φάνηκε καλή ιδέα να προσπαθήσω να βρω ενα 64άρι. Εντελώς τυχαία τηλεφώνησα στο γερμανό στην Αγ. Παρασκευή, είχαν 2. Πήρα το 1. Όταν πήγα να παραλάβω, και το 2ο ήταν κρατημένο ήδη (όταν τηλεφώνησα κατά τις 5 το απόγευμα, κανένα απο τα 2 δεν ήταν). Συμπέρασμα: κάθε μαγαζί έχει τυχαίο στοκ. Ψάξτε απο πόρτα σε πόρτα.

#3380   gkourou

gkourou

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Twitter:@gKuru

Δημοσίευση 25/11/2017 - 15:09

Στο Γερμανό Εγνατία με Αριστοτελους έχει από ένα sg και silver 64αρια και τα δυο. Μέχρι τις 4 είναι ανοιχτά.

#3381   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 25/11/2017 - 16:07

Πηγα εχτες και ρωτησα καθε μαγαζι (μικρης και μεγαλης αλυσιδας) που υπαρχει εδω που μενω για 3η φορα.
Ολοι μου λεγανε αρχες Γεναρη! Μετα απο την ξενερα που εφαγα αποφασισα να το παρω απο το phonegallerystore.gr.

Απο αυτα που ειδα σε αυτο το θρεντ το πηρανε και αλλα 2 παιδια απο εκει και ολα ειναι ενταξει. Ειπα να το ρισκαρω και εγω και σημερα εδωσα παραγγελια για το 256 SG.

Μια πολυ εξυπηρετικη κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε πως το εχουνε σε αποθεμα εδω και 2 βδομαδες και πως θα το εχω Τριτη-Τεταρτη στα χερια μου.

Η μονη χαζομαρα ειναι οτι ειναι με τον αγγλικο ανταπτορα (τον οποιο ομως παραξενα αναγραφουνε ως EU Adapter) οπως μου ειπε, και το θεμα της εγγυησης.

Μην φοβάσαι καθόλου το θέμα adapter-ρεύματος καταρχάς ( στο λέω σαν Ηλ/γος Μηχανικός)
Για το θέμα εγγύησης και απο ισλαμαμπάντ να είναι είσαι καλυμμένος.. Ετυχε κάτι στο 7αρι της κοπέλας μου ( με eu adapter απο σκρουτζομαγαζο) και εξυπηρετήθηκε άμεσα και εύκολα.

#3382   meres

meres

iPH Enthousiast

• 463 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 18:07

Σε Voda , Γερμανό και wind παλαιου φαληρου
Γερμανός και wind δεν είχαν τίποτα

Καλά αυτός ο Γερμανός λέει οτι ακόμα δεν έχουν παραλάβει γενικώς, μου φάνηκε απλά αδηανόητο.

Ο άλλος Γερμανός στη Φρατζή ούτε όνομα λέει δεν έχει νόημα να αφήσω επειδή είναι ήδη 10+ άτομα στη "λίστα" και θα αργήσουν πολύ λέει να τα πάρουν - "πέρνα Τετάρτη μήπως είσαι τυχερός".

Εντωμεταξύ οι περισσότεροι λένε οτι σε Γερμανό πρόσφατα ψώνισαν walk-in.

Θέλει αυτό που είπαν πολλοί παραπάνω, να ρωτάς συνέχεια και αρκετή τύχη. Να πω την αλήθεια, κουράστηκα γιατί νιώθω οτι και οι πωλητές με κοροιδεύουν.

#3383   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/11/2017 - 18:16

Πιστέυω οτι αυτό το ότι σε τόσα μαγαζία υπάρχει τόσο μεγάλη λίστα είναι γιατι όλοι αφήνουμε τα στοιχεία μας όπου μπορούμε οπότε μπορεί σε 1 περιόχη να είναι ο ίδιος άνθρωπος καταγεγραμμένος πολλές φορές. Επίσης διάβασα ένα ποστ το όποι λέει οτι αυξηθηκε η παραγωγή στα 450.000-500.000 κινητά τη μέρα παραθέτω το σχετικό άρθρο εδώ.

https://www.macrumor...ction-improved/

#3384   konra

konra

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 25/11/2017 - 18:16

Καλά αυτός ο Γερμανός λέει οτι ακόμα δεν έχουν παραλάβει γενικώς, μου φάνηκε απλά αδηανόητο.

Ο άλλος Γερμανός στη Φρατζή ούτε όνομα λέει δεν έχει νόημα να αφήσω επειδή είναι ήδη 10+ άτομα στη "λίστα" και θα αργήσουν πολύ λέει να τα πάρουν - "πέρνα Τετάρτη μήπως είσαι τυχερός".

Εντωμεταξύ οι περισσότεροι λένε οτι σε Γερμανό πρόσφατα ψώνισαν walk-in.

Θέλει αυτό που είπαν πολλοί παραπάνω, να ρωτάς συνέχεια και αρκετή τύχη. Να πω την αλήθεια, κουράστηκα γιατί νιώθω οτι και οι πωλητές με κοροιδεύουν.

Παντως εγω απο Φραντζη το πηρα. Αφησε τα στοιχεια μου ο αδελφος μου το μεσημερι (10/11) και το απογευμα πηγα και το πηρα. Πηγα απο εκει χωρις να με εχουν παρει τηλεφωνο και μετα απο μια <<συσκεψη που εκαναν>> μου το εδωσαν. Παντως παιζει ρολο και ο συνδιασμος. Εμαι απο τους τυχερους γιατι ηθελα αυτο που βρισκεις ευκολοτερα silver 64

#3385   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 19:52

Σιγα το νεο

Αλλα εχω βαρεθεί να περιμενω
Τι ανωμαλία κ αυτη να εχει τετοια αναμονή ενα τηλεφωνο...

Βεβαια εκτος αν ερθει χριστουγεννιάτικα και το θεωρήσω ως δωρο στον εαυτό μου :) :)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3386   gkourou

gkourou

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Twitter:@gKuru

Δημοσίευση 25/11/2017 - 21:23

Πάντως στο Γερμανό που ρώτησα το απόγευμα, δεν τους έρχονται μετά από παραγγελία. Ο συγκεκριμένος δεν έχει ούτε λίστα αναμονής. Μου είπε ότι χθες του έστειλε δέμα η Cosmote και είχε αυτά τα δυο κομμάτια μέσα. Όποτε είναι και θέμα τύχης. Δυστυχώς η τύχη αυτή εξαντλείται σε 64αρια. Για 256 ακόμα δε φαίνεται φως.

#3387   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 21:35

Διαβαζα πως τους δυο πρώτους μηνες η παραγωγη και αποστολη παγκόσμιως φυσικα ηταβ 100.000 την ημερα
Τωρα πια ειναι 400.000+ οποτε θα καλυφθούν οι πελατες της απλ μεχρι τελος του ετους

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3388   kosmasche

kosmasche

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2017 - 21:58

Παίρνω κάθε μέρα τηλ. στο Κώτσο και μου λένε ότι 30/11 έρχεται πολύ πράμα. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε...

#3389   agnadi

agnadi

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2017 - 00:04

Παίρνω κάθε μέρα τηλ. στο Κώτσο και μου λένε ότι 30/11 έρχεται πολύ πράμα. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε...

μια από τα ίδια κ γω κοντεύω να μάθω όλους τους πωλητές με τα μικρά τους ονόματα και αυτοί το ίδιο φυσικά! Η 30/11 κοντεύει είδωμεν λοιπόν...

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3390   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2017 - 01:29

Άλλοι λένε 30/11, Γερμανός Κοσμοτε λένε 4/12.... ότι να ναι.... και πάλι ... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες