Καλημέρα,
Να σας δώσω ένα παράδειγμα για την διαφορά στον ήχο ανάμεσα στα παλιά και τα νέα.
Με τα παλιά στο γραφείο με απόλυτη ησυχία και να δουλεύει μόνο το A/C το ακούς το A/C φυσιολογικά σαν να μην φορούσες ακουστικά ( ίσως ελαφρός να ακούς τον ήχο από το A/C πιο "μπλοκαρισμένο" αλλά σε κάθε περίπτωση φυσιολογικά
Όταν βάλεις τα pro και είσαι σε transparency mode ακούς τον ήχο από το A/C " ψιφιακά" σαν να ακούς ένα μόνιμο φύσιγμα. Έχει μια λογική αυτό γιατί στην ουσία " παίρνει" τους θορύβους από το περιβάλλον σου και στον περνάει στα ακουστικά. Αν βέβαια βάλεις noise cancellation mode δεν ακούς τίποτα! Ο ήχος από το A/C χάνεται.
Για να καταλήξω κάπου και να μην σας κουράζω. Για εμένα που είμαι στο γραφείο και φοράω τα ακουστικά μου αρκετές ώρες γιατί δέχομαι κλίσεις στο κινητό και θέλω τα χέρια μου ελεύθερα, τα παλιά είναι μακράν καλύτερη επιλογή. Τα βάζεις και ξενχάς ότι τα φοράς. Ακούς τους ήχους του περιβάλλοντος σου φυσιολογικά μα πάνω από όλα δεν ακούς την φωνή σου.
Τώρα αν θα ήθελα απόλυτη ησυχία γιατί πρέπει να συγκεντρωθώ η θέλω γενικότερα την ησυχία μου, να ακούσω μουσική κλπ... τα pro είναι καλύτερη επιλογή.
Φοβάμαι ότι κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.
Εν κατακλείδι αν τα παλιά σου κάθονται καλά στα αυτιά και έχεις "μικτή" χρήση, ομιλία, απλά σε αναμονή στα αυτιά σου, μουσική κλπ... δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αλλάξεις.
Υ.Γ: Τώρα τι θα κάνω εγώ θα τα κρατήσω η θα μείνω με τα παλιά? Καλή ερώτηση :) είπαμε το μικρόβιο του να έχεις το νέο είναι ισχυρό, αλλά από την άλλη......
Μπερδεύτηκα!
Τελευταία επεξεργασία από: spacegucci, 13/11/2019 - 08:34