Άμα μπλοκάρει τόσο πολύ τον εξωτερικό ήχο στο off, πάλι δε λέει, προσωπικά νιώθω ανασφάλεια να μην ακούω τίποτα γύρω μου.Αν τα βάλεις στο off ο ήχος ο εξωτερικός είναι πάλι μπλοκαρισμένος ( όχι στον βαθμό με το noise cancellation) αλλά και πάλι. Είναι σαν να φοράς ωτοασπίδες ( ειδικά αυτές με την σιλικόνη ) όσοι έχουν φορέσει θα καταλάβουν τι περιγράφω. Άσε που έτσι δεν ακούς το γύρο περιβάλλον σου καλά. Με λίγα λόγια αν είναι να είναι σε off καλύτερα τα παλία!.
Θα έπρεπε να σου δίνουν την δυνατότητα να τα δοκιμάσεις. Πως σου δίνεται η δυνατότητα για παράδειγμα να δοκιμάσεις τα Beats. Ας είχαν silicon tips και να αλλάζανε σε κάθε δοκιμή, η να τα καθαρίζανε με οινόπνευμα αν θέλανε να κάνουν οικονομία
Νομίζω διάβασα πως στο εξωτερικό κάνουν ακριβώς αυτό, τα έχουν δηλαδή σε demo και έχουν μπατονέτες και οινόπνευμα για να τα δοκιμάζει ο κόσμος.
Και πάλι είναι λίγο gross, αλλά είναι ρίσκο χωρίς δοκιμή.
Ειδικά για κόσμο με ευαίσθητα αυτιά όπως εγώ, που κατά καιρούς παθαίνω εμβοές και έχω θεματάκι με το λαβύρινθο περιστασιακά, μπορεί να αποβούν εφιάλτης, αν κρίνω από διάφορα συμπτώματα που έχω διαβάσει δεξιά κι αριστερά.