δεν αλλοιώνονται, στο λέω γιατί τα beats x έχουν τα ίδια pads. Τα έχω λιώσει και δεν μου έχουν πάθει τίποτα απολύτως!!!Λοιπόν, ήρθαν τα Airpods Pro!
Εδώ και κανά δίωρο, τα φοράω συνεχώς για να τα δοκιμάσω!
Πρώτες εντυπώσεις ανέλπιστα καλές!
Δοκίμασα με τα pads που είχαν φορεμένα τα οποία κούμπωσαν στα αυτιά μου ακριβώς. Δε μπήκα στη διαδικασία να κάνω το τεστ γιατί τα νιώθω τόσο βολικά που δεν ασχολήθηκα.
Στην αρχή μόνο ένιωσα μια πίεση στα αυτιά και τρόμαξα, αλλά μετά από λίγο συνήθισα την αίσθηση.
Οι φόβοι που είχα για πονοκέφαλο, ζαλάδα κλπ, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ως τώρα.
Έχω βάλει αγαπημένες Spotify playlists που ξέρω πολύ καλά πώς ακούγονται με τα Airpods 1st Gen, ο ήχος στα Pro είναι πιο γεμάτος και η ένταση λίγο πιο δυνατή, αλλά νομίζω οφείλεται καθαρά στην καλύτερη απομόνωση του αυτιού.
Η αλλαγή στο χειρισμό πιστεύω συνηθίζεται, ακόμα κάνω tap ασυναίσθητα.
Το πρόβλημα με τα θαυμαστικά μου έχει εμφανιστεί μία φορά και είμαι στο τελευταίο firmware.
Ελπίζω τελικά να είναι θέμα firmware και όχι hardware.
Περιμένω επίσης να δω αν μετά το πέρασμα των ημερών θα αρχίσω να νιώθω ότι δεν κουμπώνουν το ίδιο καλά τα pads στα αυτιά, όπως έχω δει να γράφουν πολλοί.
Γενικά πολύ θετικές εντυπώσεις και είναι πολύ πιθανό να ήρθαν για να μείνουν, κάτι που πριν φάνταζε απίθανο!
Θεωρούσα πιο πιθανό σενάριο να τα πουλήσω αφού τα δοκιμάσω, αλλά αν διαπιστώσω ότι δεν αλλοιώνονται με τις μέρες τα pads, τότε θα τα κρατήσω σίγουρα!
Με γεια σου Σοφακι μου!!! Καλή απόλαυση!
Sent from my iPhone using Tapatalk