Κατέβηκα με το μετρό στο κέντρο για ψώνια και διέσχισα την Ερμού, οπότε ήταν το ιδανικό test για τα ακουστικά.
Αν είσαι κάποιος που δεν έχει ξαναδοκιμάσει ποτέ noise cancelling ακουστικά, όπως εγώ, η εμπειρία είναι σοκαριστική.
Μου φαινόταν τόσο κουλό να εναλλάσσω τα 3 διαφορετικά modes και όταν επέλεγα το noise cancelling να υπάρχει η απόλυτη σιωπή. Ήρθε ο συρμός, μετά ήμουν μέσα στο συρμό με ανοιχτά παράθυρα, μετά στο δρόμο και στα μαγαζιά πέρασα ανάμεσα από άπειρο κόσμο που φώναζε, γελούσε κλπ και στο noise cancelling με την ένταση στο μισό, περιστασιακά άκουγα κάτι ανεπαίσθητες φωνούλες ή απειροελάχιστους θορύβους/βουητά που δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν από τη μουσική ή από το περιβάλλον. Οπότε το θέμα noise cancelling το πέτυχε με το παραπάνω η Apple και σε συνδυασμό με την ευχρηστία των Airpods γενικώς, προσωπικά I'm sold.
Το transparency δεν ξέρω αν θα με βολέψει, προτιμώ αν θέλω να ακούω τους εξωτερικούς ήχους, να στερεώνω τα ακουστικά με άλλο τρόπο, όπως τα Airpods 1 & 2 και να βάζω noise cancelling/transparency στο off.
Δοκίμασα το transparency και το off στο δρόμο εναλλάξ και το transparency ήταν πιο ενοχλητικό. Το off σε άφηνε να ακούς τι γίνεται γύρω σου με πιο ωραίο ήχο, με την προΰπόθεση βέβαια ότι δε βουλώνεις εντελώς τα αυτιά σου.
Μετά από ένα δίωρο που τα φορούσα και έκανα κλήσεις, άκουγα μουσική και μιλούσα με υπαλλήλους στα μαγαζιά, κάποια στιγμή αισθάνθηκα ένα βαρύ κεφάλι να το πω; Μια μικρή ζάλη; Τότε έκλεισα οριστικα noise cancelling/transparency και τα στερέωσα πιο έξω στο αυτί και μου πέρασε. Για μένα δηλαδή δεν είναι συνέχεια τα άλλα δύο modes, σίγουρα μου χρειάζεται και το off αν σκοπεύω να τα φοράω πολλές ώρες.
Συνήθισα και το χειρισμό με τα stems, πλέον κάνω αυτόματα τη σωστή κίνηση και όλα καλά! Μου φαίνεται ότι με τα stems λειτουργεί και πιο αξιόπιστα, με τα double/triple taps δεν πετύχαινα πάντα αυτό που ήθελα.
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 27/11/2019 - 18:56