Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone και μπαταρία!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1054 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 26/08/2009 - 11:07

Έχει παρατηρίσει κανείς μη γραμμικούς ρυθμούς αποφόρτισης? Για παράδειγμα, στην περίπτωσή μου έχω προσέξει ότι η μπαταρία πέφτει σχετικά γρήγορα μέχρι το 65-70% και εκεί αρχίζει να μειώνεται με αργότερους ρυθμούς. Θα ανεβάσω screenshots το απογευμα για να δείξω τι εννοώ.

Πολύ καλά θα κάνεις αγαπητέ να ανεβάσεις screenshots. Πάντως εγώ στο δικό μου,δεν έχω παρατηρήσει γραμμικούς όπως σωστά αναφέρεις ρυθμούς αποφόρτισής της! Αλλά είναι ενδιαφέρουσα αποκάλυψη αυτή...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/08/2009 - 17:04

εγω παλι παιδια ειχα τα γνωστα προβληματα με μπαταρια οπως ολοι λιγο πολυ, αλλα τουλαχιστο οταν εσβηνα την οθονη και δε το πειραζα εκανε πολλες ωρες να πεσει εστω και 1% η μπαταρια. τωρα ομως που γυρισα σουηδια βλεπω οτι πεφτει ακομη κι ετσι αρκετα γρηγορα. φταιει ισως το οτι δεν εχει πολυ καλο σημα η σουηδικη μου ΣΙΜ? δε κανω κατι διαφορετικο απο οτι στην Ελλαδα. επισης παρατηρω οτι φορτιζει πολυ γρηγορα ακομα κι απο USB!
καμια εξηγηση??

ευχαριστω!

Τελευταία επεξεργασία από: teriparatide, 26/08/2009 - 17:05

#453   aiakos

aiakos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 10:35

Γεια σας φίλοι μου.. Εγω πάντως είμαι ευχαριστημένος... σε 5 ημερες και 11 ωρες είμαι στο 35%... θα ακολουθήσει screenshoot..

#454   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 10:38

Γεια σας φίλοι μου.. Εγω πάντως είμαι ευχαριστημένος... σε 5 ημερες και 11 ωρες είμαι στο 35%... θα ακολουθήσει screenshoot..

Σημασία έχει και η χρήση! Τι χρήση έχεις κάνει??

#455   aiakos

aiakos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 10:43

Σημασία έχει και η χρήση! Τι χρήση έχεις κάνει??

Έχεις δίκιο.. Έχω κλείσει αυτά που προτείνει το forum και δεν χρησιμοποιώ συχνά. δεν εχω κάνει jailbreak και χρήση 1 ώρα και 21 λεπτά...

#456   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 10:50

Έχεις δίκιο.. Έχω κλείσει αυτά που προτείνει το forum και δεν χρησιμοποιώ συχνά. δεν εχω κάνει jailbreak και χρήση 1 ώρα και 21 λεπτά...

Χμμμ....δεν είναι το ίδιο!!!Η χρήση είναι μικρή εως ελάχιστη και χωρίς j/b !

#457   sotos1

sotos1

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 10:52

Εγω βρηκα ΤΗΝ λυση παιδια....

Εβγαλα το ποσοστο απο την πανω μπαρα, και ετσι δεν αγχωνομαι! :rolleyes:

#458   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 10:53

Εγω βρηκα ΤΗΝ λυση παιδια....

Εβγαλα το ποσοστο απο την πανω μπαρα, και ετσι δεν αγχωνομαι! :rolleyes:

Χαχαχαχαχα...είναι και αυτό μία «λύση» ίσως αποτελεσματική!!!

#459   aiakos

aiakos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 10:58

Χμμμ....δεν είναι το ίδιο!!!Η χρήση είναι μικρή εως ελάχιστη και χωρίς j/b !

Με jailbreak καταναλώνει περισσότερο? Γνωρίζεις αν μπορώ να μεταφέρω το screenshot με bluetooth? εχω ενα macbook αλλα δεν συνδέεται μαζι του με bluetooth...

#460   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 11:02

Με jailbreak καταναλώνει περισσότερο? Γνωρίζεις αν μπορώ να μεταφέρω το screenshot με bluetooth? εχω ενα macbook αλλα δεν συνδέεται μαζι του με bluetooth...

Έτσι έχω διαβάσει αλλά το γράφω με επιφύλαξη! Δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό. Μπορείς να τραβήξεις φωτό από το κινητό σου πατώντας το On/Off και το home button ταυτόχρονα για πολύ λίγο αφού έχεις πάει στο menou της μπαταρίας! H φωτό αποθηκεύεται στο Photos του κινητού σου! Μετά ανέβασέ τη σε ένα server Και βάλε το link εδώ!

#461   aiakos

aiakos

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 11:16

Έτσι έχω διαβάσει αλλά το γράφω με επιφύλαξη! Δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό. Μπορείς να τραβήξεις φωτό από το κινητό σου πατώντας το On/Off και το home button ταυτόχρονα για πολύ λίγο αφού έχεις πάει στο menou της μπαταρίας! H φωτό αποθηκεύεται στο Photos του κινητού σου! Μετά ανέβασέ τη σε ένα server Και βάλε το link εδώ!

Σωστός.... ευχαριστώ

#462   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 11:19

Σωστός.... ευχαριστώ

Δεν κάνει τίποτα...

#463   kostas-k

kostas-k

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 27/08/2009 - 12:10

Επειδή βαρέθηκα να ασχολούμαι με την μπαταρία του iPhone πλέον και ειδικά αν ασχολείσαι με το κινητό δε σου βγάζει ούτε τη μέρα ολόκληρη, αγόρασα το εξής και ησύχασα, κάνει το κινητό ελάχιστα μεγαλύτερο για όσο το φορτίζεις και το φορτίζει τρεις φορές περίπου. Δείτε εδώ

Είναι πιο διακριτικό από τις άλλες λύσεις & είναι το ίδιο γυαλιστερό υλικό που έιναι και το iPhone, το μέγεθος δε με απασχολεί για τόσο λίγη ώρα που διαρκεί η φόρτιση. Και έχει και ενσωματωμένο USB και τσιπάκι για προστασία από overcharge ή full-discharge.

Τελευταία επεξεργασία από: kostas-k, 27/08/2009 - 12:13

#464   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 12:14

Επειδή βαρέθηκα να ασχολούμαι με την μπαταρία του iPhone πλέον και ειδικά αν ασχολείσαι με το κινητό δε σου βγάζει ούτε τη μέρα ολόκληρη, αγόρασα το εξής και ησύχασα, κάνει το κινητό ελάχιστα μεγαλύτερο για όσο το φορτίζεις και το φορτίζει τρεις φορές περίπου. Δείτε εδώ

Είναι πιο διακριτικό από τις άλλες λύσεις & είναι το ίδιο γυαλιστερό υλικό που έιναι και το iPhone, το μέγεθος δε με απασχολεί για τόσο λίγη ώρα που διαρκεί η φόρτιση. Και έχει και ενσωματωμένο USB και τσιπάκι για προστασία από overcharge ή full-discharge.

Καλό και αυτό!

#465   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 12:20

Τι άλλο θα βγάλουν!!! Αν είχε και ηλιακό φορτιστή από πίσω... χμμμ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες