Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 20/11/2011 - 01:35

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)
Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:34
Ad
Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:39
Tί δεν καταλαβαίνεις? Όπως εσένα σου αρέσει το άσπρο που εμάς μας φαίνεται άχρωμο έτσι κι εμάς μας αρέσουν οι πιο ζεστές αποχρώσεις που εσύ τις θεωρείς κιτρινίλα! Κι αν πρέπει να τα βάλουμε δίπλα δίπλα για να το ξεχωρίσουμε και δεν το είχαμε καταλάβει τόσο καιρό μιλάμε για ανεπαίσθητη διαφορά. Και στο κάτω κάτω εσύ τι ζόρι τραβάς?ρε παιδια συγνωμη, αλλα για ανωμαλια το κοβω, να σας αρεσει να βλεπετε το κιτρινο για ασπρο. και οχι μονο αυτο. αλλα να σας αρεσει κιολας.

Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:44
Δημοσίευση 20/11/2011 - 01:51
Οι προστατευτικες ζελατινες της οθονης ειναι δυνατον να αλλοιωσουν την αποχρωση της οθονης;
Μερικες κακης ποιοτητας απο ebay μπορει φιλε μου αλλα ζελατινες καλες πο γνωστους κατασκευαστες δεν νομιζω
Δημοσίευση 20/11/2011 - 02:02
Δημοσίευση 20/11/2011 - 02:12
Δημοσίευση 20/11/2011 - 10:58
Tί δεν καταλαβαίνεις? Όπως εσένα σου αρέσει το άσπρο που εμάς μας φαίνεται άχρωμο έτσι κι εμάς μας αρέσουν οι πιο ζεστές αποχρώσεις που εσύ τις θεωρείς κιτρινίλα! Κι αν πρέπει να τα βάλουμε δίπλα δίπλα για να το ξεχωρίσουμε και δεν το είχαμε καταλάβει τόσο καιρό μιλάμε για ανεπαίσθητη διαφορά. Και στο κάτω κάτω εσύ τι ζόρι τραβάς?
ζεστες αποχρωσεις το λενε τωρα.!

**** ααααα δεν τραβαω κανενα ζορι. απλως διασκεδαζω με καποιες απο τις απαντησεις. κακο ειναι? ****

Δημοσίευση 20/11/2011 - 11:11
ζεστες αποχρωσεις το λενε τωρα.!
ελιωσα.... μου θυμισες εναν φιλο μου που το πηρε προχθες, και μου ελεγε τα ιδια με σενα. μου αρεσουν καλυτερα τα χρωματα πιο ζεστα και τετοια, για δικαιολογιες. και την ιδια μερα πηγε multirama το απογευμα, και εγινε της πο...νας. τελικα το αφησε, να του φερουν αλλο. και θα του φερνουν συνεχεια μεχρι να βρει καποιο με οχι τοσο ¨ζεστα¨ χρωματα.!
![]()
**** ααααα δεν τραβαω κανενα ζορι. απλως διασκεδαζω με καποιες απο τις απαντησεις. κακο ειναι? ****
Αν ασχολείσαι λίγο με φωτογραφία θα καταλάβαινες πως φαντάζεις αδαής. Λιώσε όσο θέλεις, αλλά όντως είναι ζεστή απόχρωση ενω αυτή που αρέσει σε σένα ψυχρή. Προσωπικά, αν έχεις καλό μάτι θα παρατηρήσεις πως η "φυσιολογική" οθόνη μπλεδιάζει. Βάλε 2 διαφορετικά δίπλα-δίπλα και πες μας πάλι μετά.
http://farm3.static....c7fcd1b6c_o.jpg
http://forums.macrum...d.php?t=1156281
Δημοσίευση 20/11/2011 - 11:24

Αν τελικά φαίνεται κάτι...:
Το δεξιά είναι της κοπέλας μου με τη ψυχρή εικόνα ενώ το αριστερό το δικό μου που είναι θερμόμετρο.
Προτιμώ το θερμόμετρο. Αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να τα βλέπεις καιρό και τα 2.
Δημοσίευση 20/11/2011 - 12:46
Τι να κάνουμε το μάτι μου είναι πράσινο και ως γνωστόν τα πράσινα και μπλε μάτια είναι πιο ευαίσθητα στα ψυχρά και φωτεινά χρώματα. Έτσι δε μου αρέσει να γυαλίζει η ασπρίλα μπροστά του,τυφλώνει ειδικά το βράδυ. Εγώ αγόρασα το τηλέφωνο γι αυτά που κάνει και έχει κι όχι για να το παίζω ότι έχω το τελειότερο iPhone με την τελειότερη οθόνη και να το συγκρίνω με άλλους ώστε να τους επηρεάζω και να αλλάζουν τηλ χωρίς λόγο. Θα μπορούσα κάλλιστα να πω πχ σε σένα που πας με το άχρωμο,πλήρωσες τα τόσα χρώματα που έχει για να τα βλέπεις ξεβαμμένα? Αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τις προτιμήσεις σου οπότε μην ασχολείσαι κι εσύ με τις δικές μου διότι με αφήνουν παγερά αδιάφορη.ζεστες αποχρωσεις το λενε τωρα.!
ελιωσα.... μου θυμισες εναν φιλο μου που το πηρε προχθες, και μου ελεγε τα ιδια με σενα. μου αρεσουν καλυτερα τα χρωματα πιο ζεστα και τετοια, για δικαιολογιες. και την ιδια μερα πηγε multirama το απογευμα, και εγινε της πο...νας. τελικα το αφησε, να του φερουν αλλο. και θα του φερνουν συνεχεια μεχρι να βρει καποιο με οχι τοσο ¨ζεστα¨ χρωματα.!
![]()
*******αααα το να διασκεδάζεις δεν είναι κακό,το να προσβάλεις ανθρώπους και να λες ανωμαλία κάτι επειδή είναι διαφορετική γνώμη απ το δικό σου,μάντεψε

Δημοσίευση 20/11/2011 - 12:54
+1 απο εμενα ,συμφωνω ...Τι να κάνουμε το μάτι μου είναι πράσινο και ως γνωστόν τα πράσινα και μπλε μάτια είναι πιο ευαίσθητα στα ψυχρά και φωτεινά χρώματα. Έτσι δε μου αρέσει να γυαλίζει η ασπρίλα μπροστά του,τυφλώνει ειδικά το βράδυ. Εγώ αγόρασα το τηλέφωνο γι αυτά που κάνει και έχει κι όχι για να το παίζω ότι έχω το τελειότερο iPhone με την τελειότερη οθόνη και να το συγκρίνω με άλλους ώστε να τους επηρεάζω και να αλλάζουν τηλ χωρίς λόγο. Θα μπορούσα κάλλιστα να πω πχ σε σένα που πας με το άχρωμο,πλήρωσες τα τόσα χρώματα που έχει για να τα βλέπεις ξεβαμμένα? Αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τις προτιμήσεις σου οπότε μην ασχολείσαι κι εσύ με τις δικές μου διότι με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
*******αααα το να διασκεδάζεις δεν είναι κακό,το να προσβάλεις ανθρώπους και να λες ανωμαλία κάτι επειδή είναι διαφορετική γνώμη απ το δικό σου,μάντεψε****
Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:48
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: HolyDeamon, 20/11/2011 - 21:51
Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:53
Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:54
Πως βλεπετε και το δικο μου? χθες το αγορασα. παντως απ'οσες εικονες βλεπω εδω μεσα και απ'όσα κινητα ειδα και απο κοντα νομιζω οτι δεν υπαρχει ασπρο και κιτρινο αλλα πιο μπλε αποχρωση και πιο κιτρινη αποχρωση. και μου φαινεται οτι η πιο κιτρινη αποχρωση δενει πιο καλα με λευκα iphone. επισης ακομα και ενας με μπλε αποχρωση πηγαινε στο καταστημα που το αγορασε και τους ελεγε οτι η οθονη του ειναι μπλε και οχι ασπρη, συγκρινοντας το με ενα με κιτρινη αποχρωση, αρα ειναι προβληματικο, και ζητουσε αλλαγη, τοτε παλι, με την ιδια λογικη, θα επρεπε να του το αλλαξουν. το λαθος γενικα πιστευω οτι ειναι της apple γιατι βγαζει οθονες απο 2 κατασκευαστες. αν ολες οι συσκευες ηταν με κιτρινη αποχρωση κανενας δε θα ειχε προβλημα. τωρα που τα βγαζει με διαφορετικες οθονες θα επρεπε να μας εδινε τη δυνατοτητα επιλογης, οπως και με το χρωμα της συσκευης.
Λαθος. Αν ολες οι οθονες ηταν κιτρινες. Τοτε θαχαν ΟΛΟΙ προβλημα οχι μονο μερικοι.
Σταλμένο απο το iΤσίου, το νέο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελία στο www.i-koutsoulame.gr)
Δημοσίευση 20/11/2011 - 21:56
Στην δικιά σου μ φαίνεται οτι έχεις problem και πρεπει να κάνεις αλλαγή διοτι αν είναι ετσι full η φωτεινοτητα...βράσταΠως βλεπετε και το δικο μου? χθες το αγορασα. παντως απ'οσες εικονες βλεπω εδω μεσα και απ'όσα κινητα ειδα και απο κοντα νομιζω οτι δεν υπαρχει ασπρο και κιτρινο αλλα πιο μπλε αποχρωση και πιο κιτρινη αποχρωση. και μου φαινεται οτι η πιο κιτρινη αποχρωση δενει πιο καλα με λευκα iphone. επισης ακομα και ενας με μπλε αποχρωση πηγαινε στο καταστημα που το αγορασε και τους ελεγε οτι η οθονη του ειναι μπλε και οχι ασπρη, συγκρινοντας το με ενα με κιτρινη αποχρωση, αρα ειναι προβληματικο, και ζητουσε αλλαγη, τοτε παλι, με την ιδια λογικη, θα επρεπε να του το αλλαξουν. το λαθος γενικα πιστευω οτι ειναι της apple γιατι βγαζει οθονες απο 2 κατασκευαστες. αν ολες οι συσκευες ηταν με κιτρινη αποχρωση κανενας δε θα ειχε προβλημα. τωρα που τα βγαζει με διαφορετικες οθονες θα επρεπε να μας εδινε τη δυνατοτητα επιλογης, οπως και με το χρωμα της συσκευης.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες