Εγώ πάντως δεν εχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στο δικό μου,καθώς διακρίνω οτι είναι λευκή η οθόνη και όχι λευκομπλέ η λευκοκίτρινη η όπως αλλιως λέγεται..Εμένα πάντως με εχει εντυπωσιάσει η ρετίνα αφου την συγκρίνα και με 4,4s και ειναι οκ..Η οθόνη τέλεια,ο browser τέλειος ,α5 τέλειος ,ολα τέλεια .THE BEST SMARTPHONE !!!!
Φίλε αν δεν είσαι φωτογράφος ή αν δεν έχεις ασχοληθεί εντατικά δε μπορείς να την καταλάβεις έυκολα τη διαφορά η οποία φαίνεται όταν φέρεις 2 δίπλα-δίπλα.
Λευκή 1000% δεν έχεις διότι βγαίνουν όλα σε μία από τις 2 "αποχρώσεις"...οπότε πάρε την άλλη οθόνη και δες αν μπλεδίζει ή αν κιτρινίζει...απλά πράγματα.
Είναι αβάσιμο να λέμε χρώμα λευκό, κίτρινο ή μπλε. Όλα έχουν χρώμα λευκό με διαφορετικό hue.
Ξαναλέω προτιμώ το θερμότερο κίτρινο γιατί πλησιάζει περισσότερο το "χαρτί" επειδή το λευκό background το συναντώ κυρίως στα:
1. address book
2. calendar
3. ibooks
όπου χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Προτιμώ αυτή την αίσθηση παρά το ψυχρότερο όπως το iPad της κοπέλας μου. Γούστα είναι αυτά. Και όντως παρατηρήσαμε σήμερα το απόγευμα πως στο δικό μου έχει καλύτερη θέαση στον έξω φωτισμό από ότι το δικό της.