Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

κιτρινο αντι για ασπρο! (ARENA)

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
447 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2729 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:29

Κατα την γνώμη μου το κινητό ειναι το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτη την στιγμη ,τώρα καποιες αστοχίες θα υπάρχουν αλλα εδώ εχει παραγίνει με εσας το θέμα που έχω αρχίσει και πιστεύω οτι μερικοί γράφετε ετσι απλά για να γραφέτε.

ψαχνοντε αρκετοι
το κινητο ειναι σουπερ οπως και η οθονη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:36

Συμφνώ... δοκιμάστε να βάλετε και τέρμα την φωτεινότητα.. ίσως κάποιες φορές φαίνεται έτσι λόγω της φωτεινότητας.. εγώ πάντως δεν παρατήρησα τίποτα σηματνικό για κιτρινη οθόνη..

#318   bon1121

bon1121

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:45

Ας μην συγχέουμε την φωτεινότητα με την απόχρωση. Το αν υπάρχει πρόβλημα, δεν είναι πλέον υποκειμενικό, δεν είναι ούτε καν γούστο ή άποψη.. Υπάρχει. Πιθανόν να μην σας έτυχε,αλλα υπάρχει. Σας καλώ όλους,με καφέ,ποτάκι ή ότι θέλετε, καλή διάθεση και ψυχολογικά έτοιμους να τα δείτε live και να κρίνετε.

#319   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 17:56

Πηρα iPhone 4s μαυρο. ΚΑΙ ΝΑΙ κιτρινιζει η οθονη.. Δεν με ενοχλει ιδιαιτερα, απλα αυτα τα γαμημενα 700 ευρω επρεπε να κανουν τη δουλεια τους -.-

Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 19/11/2011 - 17:56

#320   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:27

Πηρα iPhone 4s μαυρο. ΚΑΙ ΝΑΙ κιτρινιζει η οθονη.. Δεν με ενοχλει ιδιαιτερα, απλα αυτα τα γαμημενα 700 ευρω επρεπε να κανουν τη δουλεια τους -.-

σωστα. !

#321   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:28

Ας μην συγχέουμε την φωτεινότητα με την απόχρωση. Το αν υπάρχει πρόβλημα, δεν είναι πλέον υποκειμενικό, δεν είναι ούτε καν γούστο ή άποψη.. Υπάρχει. Πιθανόν να μην σας έτυχε,αλλα υπάρχει. Σας καλώ όλους,με καφέ,ποτάκι ή ότι θέλετε, καλή διάθεση και ψυχολογικά έτοιμους να τα δείτε live και να κρίνετε.

ετσι ειναι.

#322   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:30

Φίλε μου αν κοιτάξεις post μου μερικές σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις ότι εγώ έχω μπλέξει σ'έναν γολγοθά και άκρη δεν βρίσκω με τίποτα.
Αγόρασα το κινητό από κατάστημα Γερμανός και μετά από μία ώρα τους το πήγα πίσω παραπονεμένος για την κατακίτρινη οθόνη!
Αυτοί έκαναν ότι πρώτη φορά το άκουγαν, δεν παραδεχόντουσαν το πρόβλημα και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το αφήσω εκεί, να το στείλουν στα κεντρικά και άστα να πάνε από εκεί και πέρα!
Εγώ φυσικά τους είπα ότι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα και θα έπρεπε να το γνωρίζουν και απαίτησα αντικατάσταση με ένα μοντέλο που θα έχει σωστή οθόνη. Με παρέπεμψαν στα κεντρικά... Εκεί και αυτοί μου αρχίσανε τις ίδιες δικαιολογίες και όταν τους είπα ότι η ίδια η Apple το αποδέχεται αυτό το πρόβλημα μου ζητήσανε απόδειξη!
Επικοινώνησα με τo Apple support GR. Και αυτοί πρώτοι φορά το ακούγανε και μου λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί αυτή την δύναμη την έχουν οι resellers.
Οπότε έχω μείνει με τον κιτρινιάρει στο χέρι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό!!! Αν διαβάσεις προηγούμενα posts θα δείς, τα περιγράφω αναλυτικότερα και με φωτογραφίες.
Πως εσύ λές ότι η Apple δικαιολογεί αντικατάσταση???

εγω φιλε το πηγα γερμανο μετα απο μια ωρα. και επι τοπου μου ανοιξαν αλλο και ευτυχως πετυχα λευκο. αλλιως θα κραταγα οτι εβγαινε. !

#323   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:36

για να τελειωνουμε. γιατι καποιοι συνεχιζετε κατα την γνωμη μου να σφυρατε αδιαφορα για το θεμα, ισως επειδη δεν εχετε το προβλημα, η ισως επειδη το εχετε και θελετε να το πιστεψετε οτι καλως εχει κιτρινη αποχρωση η οθονη και ειναι σουπερ η οθονη. δεν επιμενω. μεινετε με τους κινεζους, μενω με την χιονατη, που λεει και ο kostasrodos. :)

Τελευταία επεξεργασία από: thelonapouliso, 19/11/2011 - 20:36

#324   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:39

για να τελειωνουμε. γιατι καποιοι συνεχιζετε κατα την γνωμη μου να σφυρατε αδιαφορα για το θεμα, ισως επειδη δεν εχετε το προβλημα, η ισως επειδη το εχετε και θελετε να το πιστεψετε οτι καλως εχει κιτρινη αποχρωση η οθονη και ειναι σουπερ η οθονη. δεν επιμενω. μεινετε με τους κινεζους, μενω με την χιονατη, που λεει και ο kostasrodos. :)

Εγω λέω να κάνουμε το πείραμα το χημείας που λεει και ο Τσουκαλάς για να δουμε αν 8α γίνει ασπρη η οχι η οθόνη

#325   thelonapouliso

thelonapouliso

iPH Member

• 270 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:47

Κατα την γνώμη μου το κινητό ειναι το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτη την στιγμη ,τώρα καποιες αστοχίες θα υπάρχουν αλλα εδώ εχει παραγίνει με εσας το θέμα που έχω αρχίσει και πιστεύω οτι μερικοί γράφετε ετσι απλά για να γραφέτε.

εαν ειχες και εσυ φιλε μου τετοιο προβλημα, ισως ειχες διαφορετικη αποψη.

#326   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:56

εαν ειχες και εσυ φιλε μου τετοιο προβλημα, ισως ειχες διαφορετικη αποψη.

Εχεις εσυ πρόβλημα στην οθόνη σου??και αποιοσδήποτε αν εχει όπως εχουν αναφέρει τα παιδιά πηγαίνεις στο καταστημα απο εκει που το αγόρασες και στο αντικαθιστούν με αλλο..ποιο ειναι το προβλημα ??

#327   fastmac

fastmac

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/11/2011 - 21:01

Παραθέτω κάποιες απόψεις χρηστών στο forum τις apple μεταφρασμένο ( δεν ειναι και η καλύτερη μετάφραση που έχω κάνει αλλά καταλαβαίνεις τι θέλει να πει ο άλλος ) και σε κάποια άλλη στιγμή πιο μετά θα μοιραστώ τις όλη εμπειρία που έχω με αυτό το θέμα και αφού έχω διαβάσει Πολλές σελίδες σε forum και αφού έχω παει σε σε 5 διαφορετικά καταστήματα στην Αθήνα

Βασικά η πρώτη παρτίδα του iPhone 4 κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο είχε οθονη δροσερό μπλε . Η Apple πρόσθεσε ένα δεύτερο κατασκευαστή οθόνη τον Οκτώβρη του 2010. Οσοι αγορασαν iPhone 4 στη συνέχεια είχε μια θερμότερη οθόνη κιτρινωπη. Μετά από πολλές συζητήσεις με την Apple και με μηχανικούς εξήχθη το συμπέρασμα ότι οι οθόνες από τον κατασκευαστή Α είχε μια γαλαζωπή απόχρωση. Οθόνες από Β κατασκευαστής είχε μια θερμότερη απόχρωση κίτρινη.

Αγόρασα 2 iPhone 4S (και τα δύο μαύρα). Ένας από αυτα ειχε γαλαζωπή απόχρωση και το άλλο έχει μια θερμότερη απόχρωση κίτρινη. Ως εκ τούτου τις οθόνες στα δύο τηλέφωνα πρέπει να προέρχονται από δύο διαφορετικους κατασκευαστες Εγώ προσωπικά προτιμώ την πιο γαλαζωπή απόχρωση. Αλλά πολλοί χρήστες έχουν επισημάνει ότι το θερμότερο οθόνη κιτρινωπό είναι πιο κατάλληλο για την έκθεση πραγματικό χρώμα. Σκιές και αποχρώσεις του γκρι είναι πιο ορατες στην θερμότερη
οθόνη

η Apple επρεπε να δωσει  εντολή και στους δύο από τους προμηθευτές να έχουν την ίδια βαθμονόμησης στην οθόνη αντί να έχουμε παραλλαγές. η κίτρινη θερμότερη οθόνη δεν θα φυγει σε 2 εβδομάδες.

εχω ένα iPhone  4 (32GB) και ένα iPhone 4S (Black-64GB) και είμαι επαγγελματίας βαθμονομητής για το στούντιο μας, έτσι έχω κάποια γνωμη για το θέμα αυτό.

Το iPhone 4S οθόνη έχει χαμηλότερη καμπύλη gamma και είναι θερμότερο σε χρώμα από το iPhone 4. Με βάση από ό, τι διαβάζω είναι πιθανώς οφείλεται στο είδος της οθόνης που χρησιμοποιούν στα 4s.

Είναι καλύτερα ή χειρότερα; αυτό εξαρτάται.

Είναι χειρότερα εάν βασίζεστε στο iPhone για να εμφανίσετε τις εικόνες κοντά με τα πρότυπα sRGB. sRGB είναι το πρότυπο για το διαδίκτυο, και είναι το πρότυπο για όλα τα τρέχοντα Mac και Windows. Το iPhone 4 είναι η πιο ακριβες με το πρότυπο sRGB από ό, τι το 4S. Το 4S φαίνεται να μιμούνται περισσότερο της Apple RGB πρότυπο. Τελικά η Apple θα αλλάξει σε sRGB, επειδή ειναι το πρότυπο σε ολο το υπόλοιπο κόσμο

Είναι καλύτερο εάν προσπαθείτε να δείτε το τηλέφωνο σε ηλιόλουστες συνθήκες, ή συνθήκες, όταν ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλος. Αυτό θα καταστήσει ευκολότερο να δούμε πιο σκούρες περιοχές, δεδομένου ότι το ποσό της αντίθεσης θα φαίνεται να είναι χαμηλότερο
.
Τι θα πάρει για να διορθώσετε το κινητό σας τηλέφωνο; Λοιπόν, αν όλες οι οθόνες που χρησιμοποιούνται για την 4S είναι περίπου το ίδιο ποσό βαθμονόμησης, η Apple θα μπορούσε να εκδώσει μια ενημερωμένη έκδοση του firmware που κάνει την οθόνη πιο όπως το iPhone 4, ή πιο κοντά σε sRGB,
Μια νέα οθόνη για όλους τους χρήστες που θέλουν ένα νέο τηλέφωνο είναι πολύ δαπανηρή, και φαντάζομαι ότι θα πάει τη διαδρομή του λογισμικού.

Το iPhone 4 ήταν πολύ κοντά στην τυπική οθόνη που δουλεύω σε στον υπολογιστή μου (sRGB). Οι καταναλωτές θα έχουν προβλήματα κοιτάζοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πηγές που είναι βαθμονομημένες με το πρότυπο sRGB

Η «δώστε δύο εβδομάδες" λύση είναι ενας τροπος να συνηθησουν τα ματια σας αυτη την αλάγη

. Μετά από κάποια ώρα κοιτάζοντας μια συγκεκριμένη οθόνη να αρχίζουμε να ξεχναμε τις αποκλίσεις στο χρώμα του όταν πρόκειται για κάτι που υποτίθεται ότι είναι λευκό.

Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την Apple για το θέμα αυτό, διότι επηρεάζει όλους τους χρήστες.

#328   Chaos3X

Chaos3X

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 22:04

εγω φιλε το πηγα γερμανο μετα απο μια ωρα. και επι τοπου μου ανοιξαν αλλο και ευτυχως πετυχα λευκο. αλλιως θα κραταγα οτι εβγαινε. !

Εγώ έχω τσακωθεί με τον υπεύθηνο του καταστήματος που το αγόρασα, με τα κεντρικά, με την Apple support GR και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και πως όλα είναι τέλεια με το τηλέφωνο!!!!!

#329   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2011 - 22:26

Παραθέτω κάποιες απόψεις χρηστών στο forum τις apple μεταφρασμένο ( δεν ειναι και η καλύτερη μετάφραση που έχω κάνει αλλά καταλαβαίνεις τι θέλει να πει ο άλλος ) και σε κάποια άλλη στιγμή πιο μετά θα μοιραστώ τις όλη εμπειρία που έχω με αυτό το θέμα και αφού έχω διαβάσει Πολλές σελίδες σε forum και αφού έχω παει σε σε 5 διαφορετικά καταστήματα στην Αθήνα

Βασικά η πρώτη παρτίδα του iPhone 4 κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο είχε οθονη δροσερό μπλε . Η Apple πρόσθεσε ένα δεύτερο κατασκευαστή οθόνη τον Οκτώβρη του 2010. Οσοι αγορασαν iPhone 4 στη συνέχεια είχε μια θερμότερη οθόνη κιτρινωπη. Μετά από πολλές συζητήσεις με την Apple και με μηχανικούς εξήχθη το συμπέρασμα ότι οι οθόνες από τον κατασκευαστή Α είχε μια γαλαζωπή απόχρωση. Οθόνες από Β κατασκευαστής είχε μια θερμότερη απόχρωση κίτρινη.

Αγόρασα 2 iPhone 4S (και τα δύο μαύρα). Ένας από αυτα ειχε γαλαζωπή απόχρωση και το άλλο έχει μια θερμότερη απόχρωση κίτρινη. Ως εκ τούτου τις οθόνες στα δύο τηλέφωνα πρέπει να προέρχονται από δύο διαφορετικους κατασκευαστες Εγώ προσωπικά προτιμώ την πιο γαλαζωπή απόχρωση. Αλλά πολλοί χρήστες έχουν επισημάνει ότι το θερμότερο οθόνη κιτρινωπό είναι πιο κατάλληλο για την έκθεση πραγματικό χρώμα. Σκιές και αποχρώσεις του γκρι είναι πιο ορατες στην θερμότερη
οθόνη

η Apple επρεπε να δωσει  εντολή και στους δύο από τους προμηθευτές να έχουν την ίδια βαθμονόμησης στην οθόνη αντί να έχουμε παραλλαγές. η κίτρινη θερμότερη οθόνη δεν θα φυγει σε 2 εβδομάδες.

εχω ένα iPhone  4 (32GB) και ένα iPhone 4S (Black-64GB) και είμαι επαγγελματίας βαθμονομητής για το στούντιο μας, έτσι έχω κάποια γνωμη για το θέμα αυτό.

Το iPhone 4S οθόνη έχει χαμηλότερη καμπύλη gamma και είναι θερμότερο σε χρώμα από το iPhone 4. Με βάση από ό, τι διαβάζω είναι πιθανώς οφείλεται στο είδος της οθόνης που χρησιμοποιούν στα 4s.

Είναι καλύτερα ή χειρότερα; αυτό εξαρτάται.

Είναι χειρότερα εάν βασίζεστε στο iPhone για να εμφανίσετε τις εικόνες κοντά με τα πρότυπα sRGB. sRGB είναι το πρότυπο για το διαδίκτυο, και είναι το πρότυπο για όλα τα τρέχοντα Mac και Windows. Το iPhone 4 είναι η πιο ακριβες με το πρότυπο sRGB από ό, τι το 4S. Το 4S φαίνεται να μιμούνται περισσότερο της Apple RGB πρότυπο. Τελικά η Apple θα αλλάξει σε sRGB, επειδή ειναι το πρότυπο σε ολο το υπόλοιπο κόσμο

Είναι καλύτερο εάν προσπαθείτε να δείτε το τηλέφωνο σε ηλιόλουστες συνθήκες, ή συνθήκες, όταν ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλος. Αυτό θα καταστήσει ευκολότερο να δούμε πιο σκούρες περιοχές, δεδομένου ότι το ποσό της αντίθεσης θα φαίνεται να είναι χαμηλότερο
.
Τι θα πάρει για να διορθώσετε το κινητό σας τηλέφωνο; Λοιπόν, αν όλες οι οθόνες που χρησιμοποιούνται για την 4S είναι περίπου το ίδιο ποσό βαθμονόμησης, η Apple θα μπορούσε να εκδώσει μια ενημερωμένη έκδοση του firmware που κάνει την οθόνη πιο όπως το iPhone 4, ή πιο κοντά σε sRGB,
Μια νέα οθόνη για όλους τους χρήστες που θέλουν ένα νέο τηλέφωνο είναι πολύ δαπανηρή, και φαντάζομαι ότι θα πάει τη διαδρομή του λογισμικού.

Το iPhone 4 ήταν πολύ κοντά στην τυπική οθόνη που δουλεύω σε στον υπολογιστή μου (sRGB). Οι καταναλωτές θα έχουν προβλήματα κοιτάζοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πηγές που είναι βαθμονομημένες με το πρότυπο sRGB

Η «δώστε δύο εβδομάδες" λύση είναι ενας τροπος να συνηθησουν τα ματια σας αυτη την αλάγη

. Μετά από κάποια ώρα κοιτάζοντας μια συγκεκριμένη οθόνη να αρχίζουμε να ξεχναμε τις αποκλίσεις στο χρώμα του όταν πρόκειται για κάτι που υποτίθεται ότι είναι λευκό.

Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε την Apple για το θέμα αυτό, διότι επηρεάζει όλους τους χρήστες.

+1... Ακριβώς όπως τα λες!!!

#330   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 19/11/2011 - 22:49

Μόλις συγκρινα το iPod 4 φίλου με το δικό μου iPod 2 και είναι πιο κίτρινο απ το δικό μου. Αλλα μου αρέσει πολυ περισσότερο το δικό του χρωμα,το δικό μου ενοχλεί πολυ στα ματια,κι εκείνος το ίδιο ειπε. Άρα μπορεί και τα 4αρια να μην είναι τόσο άσπρα.
(τόσο καιρό είχα την mirror και τώρα που χάλασε είπαμε να τα συγκρίνουμε απο περιέργεια)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες