Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

HTC HD 2 vs iPhone 3GS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
139 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/12/2009 - 21:55

Για μενα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα το HD2 ειναι οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις και σαν φονικο οπλο αν σου επιτεθει καποιος! :lol:

σκοτωνει και κατσαριδες στις γωνιες?(ετσι λεω για τις φιλες μ που φορανε γοβες)
δεν εκανα επιχειρηματολογια γιατι βαριεμαι θεωρω αποδεκτη καθε συγκριση

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 30/12/2009 - 22:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/12/2009 - 21:58

σκοτωνει και κατσαριδες στις γωνιες?(ετσι λεω για τις φιλες μ που φορανε γοβες)

μαρεσουν τα επιχειρηματα σας ρε παιδια!

#78   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2009 - 22:00

συγκριση τιμων εφαρμογων

αγοραζεις εφαρμογες φιλε μου???εγω οχι

#79   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 30/12/2009 - 22:02

antivirus ??? ANTIVIRUS ???

μαλιστα... :lol:

Πόσες σοβαρες εφαρμογές θα μου πρότεινες για το htc ??? εγω εχω πολλές σελίδες να σου γράψω για το πόσες είναι οι καλές σοβαρές εφαρμογές που δε στηρίζονται στο windows mobile ,

"The HD2 has no "real" multitouch feature though it boasts of being the first Windows Mobile-based device to do away with a stylus for navigation and control. One still needs to use a stylus for certain application, such as Windows Media Player. This is rather, unfortunate, considering that Windows Mobile 6.5 release was meant to be a move-away from the use of the stylus and toward more touch-friendly icons and buttons.

In fact, there isn't really much more to Windows Mobile 6.5. It's really just the same old Windows Mobile 6.1 with a smoother interface, touch-based navigation and some updated programs. Perhaps that's why Microsoft's Steve Ballmer recently referred to the OS as a "stop-gap.""

"With the HD2, HTC has rolled out an exceptionally user-friendly handset that offers WM fans easy and enjoyable interface control that rivals what Apple came up with more than two years ago with the iPhone. "

Σαν μηχανικός Η/Υ, εχω να σου πω πως προτιμώ την apple καθώς 2μιση χρόνια τωρα , απο τότε που βγήκε το 2g με τη 1.0.4 , άφησε πίσω της πολλά πολλά θύματα. Η Htc απλά ενσωμάτοσε ενα λειτουργικό της microsoft, και προσπαθεί να το τελειοποιήσει προσφέροντας κορυφαίους επεξεργαστές, φωτογραφικές δυνατότητες και άλλα καλούδια. Το θέμα είναι πόσα μπορεις πραγματικά να αντλήσεις απο ένα τέτοιο hardware ... Η apple δουλεύει πάνω σε δικιά της πλατφορμα , ανεπτυγμένη για το iphone , και έχει καταφέρει να "χρησιμοποιεί" πλήθος προγραμματιστών που έχουν στραφεί προς το iphone , και ΟΧΙ προς windows mobile..

To να βλέπεις παιχνίδια να εχουν τέτοιο interface , δείχνει τις δυνατότητες του λογισμικού και τη δουλειά που έχει πέσει απο πίσω. Δε προσπάθησε κανεις να σε πίσει για το iphone , αλλά εσυ να μας πίσεις για το htc.

Καλές γιορτές

#80   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2009 - 22:16

εισαι απο το 2008 μελος του forum αρα απο τους παλιους και ενω βρισκεσαι σε ενα topic συγκρισης μιλας για το ποιος προσπαθει να πεισει ποιον? μπραβο σου! συγκριση κανουμε και οχι χειραγωγηση!εισαι μηχανικος Η/Υ? ΜΠΡΑΒΟΣΟΥ!και εγω χημικος!που μας οδηγει αυτο?μιλαμε για κινητα ή για υπολογιστες?ή μηπως ειναι το ιδιο? γιατι μονο αυτο μενει:να πουμε το iphone ppc....σαν να σε βλεπω!εισαι φανατικος apple σε ολα και οταν ακους αληθειες φευγεις παραθετωντας αραδες που ουτε εσυ ξερεις που τις βρηκες!

#81   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2009 - 22:20

μην μαλωνετε ρε αλανια χαλρωστε λιγο...σας πληρωνουν η htc και η apple Και κανετε ετσι?παντως τα παιχνιδια επειδη εχουν βιντεο εικονα ειναι πιο απαιτητικα αναδυκνυουν τις δυνατοτητες του εκαστωτε μηχανηματος

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 30/12/2009 - 22:22

#82   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2009 - 22:20

antivirus ??? ANTIVIRUS ???

μαλιστα... :lol:

Πόσες σοβαρες εφαρμογές θα μου πρότεινες για το htc ??? εγω εχω πολλές σελίδες να σου γράψω για το πόσες είναι οι καλές σοβαρές εφαρμογές που δε στηρίζονται στο windows mobile ,

"The HD2 has no "real" multitouch feature though it boasts of being the first Windows Mobile-based device to do away with a stylus for navigation and control. One still needs to use a stylus for certain application, such as Windows Media Player. This is rather, unfortunate, considering that Windows Mobile 6.5 release was meant to be a move-away from the use of the stylus and toward more touch-friendly icons and buttons.

In fact, there isn't really much more to Windows Mobile 6.5. It's really just the same old Windows Mobile 6.1 with a smoother interface, touch-based navigation and some updated programs. Perhaps that's why Microsoft's Steve Ballmer recently referred to the OS as a "stop-gap.""

"With the HD2, HTC has rolled out an exceptionally user-friendly handset that offers WM fans easy and enjoyable interface control that rivals what Apple came up with more than two years ago with the iPhone. "

Σαν μηχανικός Η/Υ, εχω να σου πω πως προτιμώ την apple καθώς 2μιση χρόνια τωρα , απο τότε που βγήκε το 2g με τη 1.0.4 , άφησε πίσω της πολλά πολλά θύματα. Η Htc απλά ενσωμάτοσε ενα λειτουργικό της microsoft, και προσπαθεί να το τελειοποιήσει προσφέροντας κορυφαίους επεξεργαστές, φωτογραφικές δυνατότητες και άλλα καλούδια. Το θέμα είναι πόσα μπορεις πραγματικά να αντλήσεις απο ένα τέτοιο hardware ... Η apple δουλεύει πάνω σε δικιά της πλατφορμα , ανεπτυγμένη για το iphone , και έχει καταφέρει να "χρησιμοποιεί" πλήθος προγραμματιστών που έχουν στραφεί προς το iphone , και ΟΧΙ προς windows mobile..

To να βλέπεις παιχνίδια να εχουν τέτοιο interface , δείχνει τις δυνατότητες του λογισμικού και τη δουλειά που έχει πέσει απο πίσω. Δε προσπάθησε κανεις να σε πίσει για το iphone , αλλά εσυ να μας πίσεις για το htc.

Καλές γιορτές

με τα παιχνιδια δειχνεις της δυνατοτητες του λογισμικου? σιγουρα εισαι μηχανικος Η/Υ?

#83   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2009 - 22:34

μην μαλωνετε ρε αλανια χαλρωστε λιγο...σας πληρωνουν η htc και η apple Και κανετε ετσι?παντως τα παιχνιδια επειδη εχουν βιντεο εικονα ειναι πιο απαιτητικα αναδυκνυουν τις δυνατοτητες του εκαστωτε μηχανηματος

αυτο εννοω και εγω φιλε μου!αναδεικνυουν τις δυνατοτητες του μηχανηματος και οχι του λογισμικου πουν τρεχει!

#84   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 30/12/2009 - 23:37

κοιτα , αν οι λογοι που απορριπτεις το 3gs ειναι η δυνατοτητα multitasking ( ωστε να χρησιμοποιεις το antivirus ) και καποια αλλα προγραμματα που οπως λες δε χρειαζεται να τα αγορασεις γιατι παρεχονται δωρεαν τοτε μεινε με το htc..
αλλα δε μας εχεις αναφερει ουτε ενα σοβαρο λογο που το 3gs δε σου κανει.. τα παιχνιδια της ταξης των 150~200 mbyte που παρεχονται στο appstore , ειναι στολιδια που τρεχουν απροβληματιστα στο 3gs με η χωρις jb.. ( θυμιζω και το σκηνικο που εβαλαν xp στο iphone )... στο htc ποιες ειναι οι βαρβατες εφαρμογες ; αν διαβασεις λιγο θα διαπιστωσεις πως οσοι ενδιαφερονται για εφαρμογες στρεφονται προς 3gs , ενω οσοι θελουν τα βασικα στρεφονται αλλου..

τις αραδες διαβασε τες γιατι λενε την αληθεια.. οσο για τα υπολοιπα, ο καθε ενας ας βγαλει τα συμπερασματα του

#85   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2009 - 00:37

Φιλε μου θα σου πω κτχατι πολυ απλο που τον θεωρω παραλληλα και σοβαρο λογο για να μην δωσω 600€ για το 3gs:ειναι ενα κινητο πανομοιοτυπο με το 3g του οποιου ο επεξεργαστης ειναι σε λιγο μεγαλυτερη ταχητητα αλλα ιδιος!αν εχεις ψαξει λιγο τα forum θα καταλαβεις οτι δεν ειναι διαφορετικο απο το 3g αλλα σπαει πολυ πιο δυσκολα!δεν ειναι τυχαιο ενω το 3g με το 3gs φοραν την 3.1.2 το 3g σπαει κανονικα το 3gs οχι!το φροντισαν απο apple αυτο!αφου να σκεφτεις οτι κανανε τοσο προχειρη δουλεια που το 3gs υπερθερμαινεται και σκαει!και η συμβουλη της apple:μην το αφηνεται στο αυτοκινητο τις ζεστες μερες του καλοκαιριου!και ολη αυτη η προχειροτητα απλα για να μην χασουν αλλα κερδη απο appstore!!και εσυ συνεχιζεις να μου μιλας για παιχνιδια!να σκεφτεις οτι 3gs γραφει και βιντεο!και μετα αναλυφθηκε και η φωτια!αν ειναι δυνατον!και αν αφησα υοαινιγμους πιο πανω σχετικα με την δουλεια σου ζηταω συγνωμη!λογια της στιγμης

#86   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 31/12/2009 - 00:59

απο αυτα που λες φιλε μ φαινεται οτι δεν εχεις iphone, απλα το εχεις χρησιμοποιησει(ισως). αν ειναι διαφορετικο ι οχι το 3g απο το 3gs ας μην το σχολιασουμε γτ forum τοθ iphone ειναι εδω και θα γελανε οσοι τα διαβαζουν. οσο για το αν υπερθερμενεται ή οχι ή αν σκαει, τι να πω..6 αυγουστου το πηρα ρε φιλε, ασπρο και ουτε ροζ στιγματα πισω, ουτε θερμαστρα εγινε κ ακομα ειμαι αρτιμελης :lol: ναι to htc δυνατο κινητο κ γρηγορο, αλλα φιλε μ η δθναμη του iphone ειναι η διαφορετικοτητα του και οι εφαρμογες του! τωρα οτι κ να λεμε ο καθενας εχει τα γουστα του κ αγοραζει αυτο που τον καλυπτει περισσοτερο! καλη χρονια να εχουμε :lol:

#87   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2009 - 01:15

στα χέρια μου το έχω το iphone!ειμαι χρήστης iPhone εδώ και ένα χρόνο!και αν κάποιοι γελασουν με αυτά που λέω σε αλλά φόρουμ απλά τους συμπονουν για την πλήρη εξάρτηση τους!το δικό σου iPhone μπορεί να μην θερμαινεται γιατί απλά δεν έτυχε!όπως και στο 3g δεν πιστεύω να είχες πρόβλημα με το wifi????και όμως το δικό μου δεν έπιανε καθόλου σήμα!και ήταν αναγνωρισμένο πρόβλημα από apple!τι λες γιαυτο;;Διαβάστε και κανένα άλλο φόρουμ ρε παιδιά!έγω είχα τα κότσια και αντιμετώπισα τοσους από εσάς στο φόρουμ του iPhone!τολματε να κάνετε το ίδιο και εσείς η καθεστε καλά κρυμενοι και νομίζετε ότι όλα είναι τέλεια και καλά ρυθμισμενα για εσάς!κάντε μια γυρα στα φόρουμ και θα καταλάβετε τι εννοώ!καλή χρόνια με υγεία και Χαρα!

#88   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 31/12/2009 - 02:07

Σχεδον ιδιο το 3g με το 3gs;;; Μαλιστα...Τι αλλο θα ακουσουμε χρονιαρες μερες;;;

#89   ximiole

ximiole

iPH User

• 115 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2009 - 02:41

Εκτός από ram και λίγο πιο πάνω επεξεργάστηκε πες μου διάφορες!σοβαρές....

#90   iBrick

iBrick

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2009 - 02:44

Το τοπικ απλά τα σπάει! Φουλ στις ανακριβιες :@
Ο τύπος πρέπει να έχει φάει γερό σκαλωμα!(μήπως φταιει το tethered JB???)

Το HD2 είναι το καλύτερο WM phone Ως εκεί τίποτα παραπάνω!!!Τα έχουμε ξαναπεί αυτά :(
Αν καποιος ψάχνει για κινητό αυτήν την στιγμή μια είναι η λύση
NexusOne(και μετά το iPhone (για μένα iSlate και να περιμένει για το 4th gen αν αντέχει ))

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες